Požarni program

Protipožarni elementi so namenjeni varovanju in zaščiti posameznih prostorov pred nevarnostjo požara. Primerni so za ločevanje različnih požarnih sektorjev, povezovanje evakuacijskih poti v objektih, skratka povsod tam, kjer projekt požarne varnosti v objektih to predpisuje.

V PONUDBI IMAMO:

OGNJEVARNE ELEMENTE IZ ALUMINIJA

  • nudimo vam okna, vrata, stene
  • Krilo in okvir sta izdelana iz odpornega aluminija, ki ima v notranjosti profila posebno ognjevarno polnilo ter posebna ognjevarna tesnila in stekla. V ponudbi imamo okna, vrata in stene, ki zadržijo ogenj do 30 minut in več, odvisno od potreb kupca.

JEKLENA OGNJEVARNA VRATA

Skladna so normi EN 1634 s certifikatom ZAG, iz jeklene pločevine, ki je v celoti pocinkana. Sestavljiv kotni okvir je možno pritrditi s sidri, vložki ali ga vzidati. Vključujejo standardno cilindrično ključavnico z vložkom za ključ patentnega tipa. Kljuka je črne barve, z jeklenim jedrom. Dva tečaja, od katerih je eden vzmetni za samodejno zapiranje in eden nosilen z zadrževalnimi kroglicami in vijaki za vertikalno nastavitev. Notranje ojačitve za protipanične kljuke in za dodatno samozapiralo vrat. Termično raztegljivo tesnilo. Vrata so lakirana z epoksidnimi poliestrskimi termično utrjenimi prašnimi barvami z gofrirano strukturo odporno proti praskam v standardni RAL 9002 barvi. Vrata s poljubno stranjo odpiranja z odstranljivo spodnjo pripiro.Pošljite povpraševanje
Loading...
Pošljite povpraševanje