ALU shutters

ALU shutters are a perfect solution meeting both aesthetic and functional requirements of a customer. This element is ideal for traditional architectural areas and coastal places where shutters are an indispensable element of buildings. They are designed to protect against unfavourable weather conditions (strong wind, rain, snow), sun and heat. Thanks to the high quality of design, they are easy to use and maintain. At the same time, the high quality of materials guarantee a long life time. Modern design with rounded slats is appropriate for modern properties. You can choose from several different colours (RAL colour chart) and wood decors. Our offer consists of shutters with flexible or fixed slats, and solid shutters.

SHUTTERS – SOULTION FOR EVERYTHING

 • Easy installation regardless of the façade’s thickness.
 • Possible to install them before insulating the façade – hardware is adjustable up to 28 cm.
 • The shutter’s frame can be installed directly into the window frame (WOOD, ALU, or PVC) – one assembly, two solutions.
 • Possibility to install an integrated ROLLER anti-insect net into the shutter’s frame – one assembly, three solutions (window, shutter, and anti-insect net).
 • Shutters without a frame can be built in directly into the window frame, thus saving you some money.
 • Hardware can be regulated.
 • Shutters that are manufactured according to ISO standards and meet the EU EN 1365 standard.

ASSEMBLY POSSIBILITIES

 • Assembly can be completed directly into the window frame (WOOD, ALU, or PVC).
 • Assembly with a 30×40 mm frame and an option of an integrated roller anti-insect net.
 • Assembly with a 50×70 mm frame and an option of integrated roller anti-insect net (the roller can be built in later).

HARDWARE

 • High-quality MACO hardware
 • Corrosion resistant – we provide a guarantee
 • High-quality hardware is appropriate also for coastal areas
 • IMPLEMENTATION AND INSTALLATION

  1. ALU POLKNO Z OKVIRJEM KI SE VGRAJUJE NEPOSREDNO NA FASADO
   Klasično polkno, ki se vgradi na špaleto fasade. Poleg zaščite pred soncem in vlomilci polkno predstavlja tudi estetski dodatek vašega doma.
  2. ALU POLKNO Z OKVIRJEM V KATEREGA JE MOŽNO INTEGRIRATI ROLO KOMARNIK
   Gre za izvedbo ki zahteva da je krilo polkna montirano na okvir, ki se predhodno namesti na okenski okvir. Odlikuje ga predvsem možnost naknadne vgradnje rolo komarnika. Zaradi pričvrstitve okvirja na okno je možno polkno montirati pred izdelavo fasade na objektu.
  3. ALU POLKNO KI JE VGRAJENO NEPOSREDNO NA OKVIR OKNA
   Krilo polkna se vgradi neposredno na okenski okvir ki je lahko izdelan iz različnih materialov (ALU, PVC, LES). Takšna izvedba je primerna predvsem za fasade izolirane s stiroporjem, saj vanje ni možno fiksirati polkna. V primeru da je fasada izdelana naknadno je možno za nemoteno odpiranje polken vgraditi nastavljivo okovje.
  4. ALU POLKNO MONTIRANO NA KAMNITI OBOD OKNA
   Če želite popolno izvedbo za montažo na tradicionalne hiše s kamnitim obodom okna je tovrstna izvedba polkna namenjena prav vam. Tako izvedba kot tudi rustikalen videz omogočata da polkna prilagodite vašim arhitekturnim idejam.
  5. ZLOŽLJIVA IN DRSNA ALU POLKNA
   Zaradi vse večje težnje po stiku z naravnim okoljem v naše domove vgrajujemo velike elemente ki omogočajo prodor svetlobe in izkušnjo narave v vaši hiši. V ta namen vam ponujamo preklopno in drsno izvedbo polken, ki omogoča tudi prihranek prostora in estetsko dovršenost.
  6. PROTIVLOMNA POLKNA
   Če vas skrbijo vlomilci in želite da je vaš dom še dodatno varovan je možno polkna dodatno zaščititi pred odpiranjem z zunanje strani.


Send inquiry
Loading...
Send inquiry