Persiane in alluminio

Le persiane in alluminio sono la soluzione ideale per soddisfare le esigenze estetiche e funzionali del cliente. Sono l’elemento ideale per il montaggio in spazi architettonici tradizionali e in zone costiere, dove le persiane sono un elemento di costruzione indispensabile. Proteggono da avverse condizioni atmosferiche (bora, pioggia, neve), dal sole e dal caldo. Sono costruite con materiali di qualità, sono facili da usare e mantenere. I materiali di qualità garantiscono una lunga durata. Grazie al design moderno sono adatte per l’installazione in edifici moderni, poiché i bordi delle lamelle sono arrotondati. È possibile scegliere tra molti colori (colori RAL) e decori in legno. Offriamo persiane con lamelle mobili o fisse e persiane ad ante piene

Persiane – la soluzione per tutti

 • Semplice montaggio, indipendentemente dallo spessore della facciata
 • Possibilità di installazione prima dell’isolamento della facciata – sporgenza fino a 28 centimetri
 • Il telaio della persiana può essere fissato direttamente sul telaio della finestra (in legno, alluminio o PVC) un unico montaggio, due soluzioni
 • La possibilità di installare la zanzariera avvolgibile ROLO nel telaio delle persiane – un montaggio, tre soluzioni (finestra, persiana e zanzariera)
 • La persiana senza telaio si monta direttamente sul telaio della finestra, il che ci fa risparmiare soldi
 • Ferramenta regolabile
 • Persiane fabbricate in conformità con gli standard ISO e la norma UE EN 1365

MONTAGGIO

 • Montaggio direttamente sul telaio della finestra (legno, alluminio, PVC)
 • Montaggio con il telaio 30x40mm con la possibilità di zanzariera integrata
 • Montaggio con il telaio 50x70mm con la possibilità di zanzariera avvolgibile ROLO integrata (la zanzariera può essere montata anche in seguito)

SISTEMI DI FERRAMENTA

 • Sistemi di ferramenta MACO di qualità
 • Resistenti alla corrosione – offriamo garanzia
 • Sistemi di ferramenta di qualità, adatti anche alle zone costiere
 • MOŽNOSTI IZVEDBE IN VGRADNJE ALU POLKEN

  1. ALU POLKNO Z OKVIRJEM KI SE VGRAJUJE NEPOSREDNO NA FASADO
   Klasično polkno, ki se vgradi na špaleto fasade. Poleg zaščite pred soncem in vlomilci polkno predstavlja tudi estetski dodatek vašega doma.
  2. ALU POLKNO Z OKVIRJEM V KATEREGA JE MOŽNO INTEGRIRATI ROLO KOMARNIK
   Gre za izvedbo ki zahteva da je krilo polkna montirano na okvir, ki se predhodno namesti na okenski okvir. Odlikuje ga predvsem možnost naknadne vgradnje rolo komarnika. Zaradi pričvrstitve okvirja na okno je možno polkno montirati pred izdelavo fasade na objektu.
  3. ALU POLKNO KI JE VGRAJENO NEPOSREDNO NA OKVIR OKNA
   Krilo polkna se vgradi neposredno na okenski okvir ki je lahko izdelan iz različnih materialov (ALU, PVC, LES). Takšna izvedba je primerna predvsem za fasade izolirane s stiroporjem, saj vanje ni možno fiksirati polkna. V primeru da je fasada izdelana naknadno je možno za nemoteno odpiranje polken vgraditi nastavljivo okovje.
  4. ALU POLKNO MONTIRANO NA KAMNITI OBOD OKNA
   Če želite popolno izvedbo za montažo na tradicionalne hiše s kamnitim obodom okna je tovrstna izvedba polkna namenjena prav vam. Tako izvedba kot tudi rustikalen videz omogočata da polkna prilagodite vašim arhitekturnim idejam.
  5. ZLOŽLJIVA IN DRSNA ALU POLKNA
   Zaradi vse večje težnje po stiku z naravnim okoljem v naše domove vgrajujemo velike elemente ki omogočajo prodor svetlobe in izkušnjo narave v vaši hiši. V ta namen vam ponujamo preklopno in drsno izvedbo polken, ki omogoča tudi prihranek prostora in estetsko dovršenost.
  6. PROTIVLOMNA POLKNA
   Če vas skrbijo vlomilci in želite da je vaš dom še dodatno varovan je možno polkna dodatno zaščititi pred odpiranjem z zunanje strani.


invia la richiesta
Loading...
Inviare la domanda