Senčila in komarniki

Zračen prostor in stop mrčesu – komarniki Cugelj!

  • Želite imeti kljub odprtemu oknu in balkonskim vratom optimalno zaščito pred mrčesom?
  • Kako lahko uživamo v zračnem prostoru brez nezaželenega mrčesa?
  • Želite kljub prižgani luči preprečiti vstop mrčesu?

Zagotovite si miren spanec … Komarniki Cugelj!

Okvir komarnika je izdelan iz visokokakovostnega aluminija. Ta zagotavlja dolgo življenjsko dobo, saj je odporen proti koroziji in se ne krivi.

Mrežica komarnika je izdelana iz posebnih steklenih vlaken, ki zagotavljajo, da je mrežica stabilna, optimalno napeta in odporna na vremenske vplive. Ker želimo da so komarniki na vašem oknu čim manj vidni vam ponujamo posebno mrežico, ki je izdelana iz tanjših niti, vam pa posledično omogoča večjo pretočnost zraka skozi mrežico in boljšo vidljivost.

VRSTE KOMARNIKOV

FIKSNI: primerni so za okna, pri katerih ne posegate v zunanjost. Vgrajeni so direktno na okenski okvir in jih po želji lahko snamete in postavite nazaj. To je še posebej priročno za potrebe čiščenja ali če jih želite odstraniti ko niso potrebni (v zimskem času).

ROLO KOMARNIK: idealna rešitev za okna, kjer je potreben poseg v zunanji del (npr. za zalivanje rož). Ko komarnik dvignete se podobno kot roleta navije v omarico.

KRILNI (AMERIŠKA VRATA): ta vrsta komarnika je še posebej primerna za območja ki so bolj prehodna (balkonska vrata). Poseben magnetni sistem poskrbi, da komarnik ostane zaprt tudi v vetru. Odprta vrata na balkon ali teraso so velika odprtina skozi katero lahko v vaš dom nemoteno prihaja mrčes. Ta problem z lahkoto rešite s krilnim komarnikom Cugelj.

DRSNI KOMARNIKI: idealna zaščita pred mrčesom za prehode na balkon ali teraso. Najbolj primerni so za montažo na drsna panoramska vrata.

KOMARNIK INTEGRIRAN V ROLETI: prava izbira v primeru, da želite optimalno senčenje in popolno zaščito pred mrčesom. Vgradimo jih lahko skupaj z roletami v roletne omarice in tudi omarice zunanjih žaluzij.

PLISE KOMARNIK: komarnik ki je namenjen elementom skozi katere se pogosto prehaja, gre za mrežico ki se horizontalno zgiba (podobno kot plise senčilo), odlikuje pa ga dolga življenjska dobaPošljite povpraševanje
Loading...
Pošljite povpraševanje