Cugelj PVC okna

PVC okna Cugelj so izdelana iz visoko kvalitetnih profilov vodilnega proizvajalca PVC okenskih profilov VEKA iz Nemčije. Okenski profili navedenega proizvajalca spadajo v najvišji kakovostni razred. Visoka kakovost in razvitost proizvodov nam omogoča, da lahko Cugelj PVC okna vgrajujemo v objekte, ki zahtevajo najvišjo energetsko učinkovitost. Tako so naša okna in vrata izdelana in vgrajena v skladu z najsodobnejšimi standardi kakovosti. Pri nakupu naših izdelkov vam zagotavljamo tudi svetovanje, montažo in vsa zaključna dela.

VEKA SOFTLINE 70 AD

Uw=1,0 W/m2K

Ug= 0,7 W/m2K

VEKA SOFTLINE 70 AD
PVC okna Cugelj s profilom VEKA Softline 70 AD z brezčasnimi klasičnimi linijami in zaobljenimi obrisi sistema SOFTLINE.

VEKA SOFTLINE 70 MD

Uw= 0,98 W/m2K

Ug= 0,7 W/m2K

VEKA SOFTLINE 70 MD
PVC okna Cugelj s profilom VEKA Softline 70 MD z brezčasnimi klasičnimi linijami in rahlo zaobljenimi obrisi sistema SOFTLINE polepšajo izgled vašega doma.

VEKA SOFTLINE 76 MD

Uw=0,82 W/m2K

Ug=0,5 W/m2K

VEKA SOFTLINE 76 MD
PVC okna Cugelj s profilom VEKA Softline 76 MD so nova generacija oken, ki združujejo minimalizem ter vrhunsko kvaliteto.

VEKA SOFTLINE 82 MD

Uw=0,79 W/m2K

Ug=0,5 W/m2K

VEKA SOFTLINE 82 MD
PVC okna Cugelj s profilom VEKA Softline 82 MD so naša najbolj prodajana okna v standardni izvedbi, s katerimi si boste zagotovili odlične energetske prihranke ter udobje bivanja.

Kakšna okna izbrati?

PVC okna sodijo med tisto naložbo v dom, ki bo naslednjih nekaj let imela vpliv na vaše počutje, kakovost bivanja kot tudi stroške. Poskrbite, da bo nakup oken eden najboljših nakupov v vašem domu in zaupajte nakup vaših oken podjetju Cugelj PVC in ALU okna d.o.o.. Pri izbiri PVC oken poleg cene (stroška celotne življenjske dobe oken) ne pozabite na toplotno in zvočno izolacijo, vzdrževanje in varnost.

STEKLO

ORNAMENTNO STEKLO

 • Na voljo vam ponujamo različne vrste ornamentnih stekel:
  • ROSA 4mm
  • SATINATO 4mm in 6mm
  • MASTER CARE 4mm
  • CHINCHILLA 4mm
  • MADRAS UADI 5mm

KLJUKE

 • Na izbiro vam ponujamo HOPPE kljuke, ki so del standardne ponudbe
 • Kot dodatno ponudbo vam lahko ponudimo HOPPE kljuke tudi s ključem v enakih barvah kot standard

DODATKI

 • Medokenski križi
 • Zaključne letvice, kotniki
 • Okenske police
 • Nepravilne oblike oken

PVC okna so prava izbira za vse, ki želite za najugodnejšo ceno dobiti največ – so trdna, stabilna in enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Plastični PVC profili, iz katerih so izdelana, zagotavljajo visoko toplotno in zvočno izolativnost in so neobčutljivi na zunanje dejavnike. Profili so veliko lažji kot leseni ali aluminijasti, zato so ta okna povsem enostavna za montažo, brez večjih posegov v objekt. Različne oblike profilov v vaš dom pričarajo moderen minimalističen ali eleganten brezčasen klasičen videz ter zadovoljijo vse želje in okuse. Nudijo visoko stopnjo zaščite in varnosti, saj niso vnetljiva in imajo dolgo življenjsko dobo.

Z lahkoto se jih da prilagoditi obstoječemu stilu objekta, saj so PVC okna na voljo v različnih barvah in barvnih dekorjih standardnih ali nestandardnih barv, lahko so tudi v videzu lesa. Prav tako jih je mogoče dodatno nadgraditi z izbiro ornamentnih stekel in sistemov za različne načine odpiranja in zapiranja. Premišljeno izbrana zasteklitev poskrbi za minimalne toplotne izgube in optimalno količino vnosa sončne svetlobe v prostor. Njihova brezhibna in kakovostna izdelava je zagotovilo za sodoben estetski videz oken, ki ga še poudarijo številni dodatki za okna. Z izbiro zaključnih letvic, kotnikov ali dunajskih križev in drugih prilagodljivih dodatkov bodo PVC okna pravi okras vašega doma.

VPRAŠAJTE NAS
ZA PONUDBO

Zaupajte podjetju
z bogatimi izkušnjami.

Družinsko podjetje s tradicijo

Pri podjetju Cugelj našim kupcem že več kot 20 let zagotavljamo visoko kvalitetne izdelke in storitve. Pri tem dajemo velik poudarek na kvalitetno svetovanje in brezhibno montažo.

Povežite se z nami

Če cenite vaš čas in denar ter želite kakovostne izdelke, smo v podjetju Cugelj pravi naslov za vas!

Razstavni salon & sedež podjetja
Stantetova 10, 1295 Ivančna Gorica

T: 01 78 78 535
F: 01 78 07 868
G: 040 840 069
E: info@cugelj.si

Linkedin